بریده‌ای از کتاب تولستوی و مبل بنفش اثر نینا سنکویچ

مهدیار

مهدیار

1402/8/12

بریدۀ کتاب

همه وقفه‌های زندگی نباید تا این حد طاقت‌فرسا باشند -هرگز دوباره به یک سال هر روز یک کتاب خواندنم برنخواهم گشت- اما هر وقفه و مهلتی که در سرعت دیوانه وار روزهای شلوغ ایجاد شود، می‌تواند توازن و تعادل را به یک زندگی آشفته بازگرداند. برای بعضی‌ها این امر به شکل یک بعداز‌ظهر با بافتنی بافتن، یا کلاس‌های هفتگی یوگا یا پیاده روی طولانی با یک دوست، یا یک حیوان خانگی خواهد بود. همه ما به فضایی نیاز داریم که در آن راحت و آ‌سوده باشیم، فضایی که در آن به یاد بیاوریم چه کسی هستیم و چه چیزی برایمان مهم است، وقفه‌ای در زمان که اجازه دهد شادی و لذت زندگی کردن به خودآگاهمان بازگردد.