بریدهای از کتاب آتش بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت اثر نادر ابراهیمی آگاتاهد. 5 روز پیش آتش بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت نادر ابراهیمی 4.4 25 صفحۀ 163 خاطرهساز باشیم، نه خاطرهباز :) خاطرهساز باشیم، نه خاطرهباز :) 222 5 29 (0/1000) نظرات azardokht 5 روز پیش یه جوری داری برش میزاری ،کاری کردی هر چندتا جلدش رو خرید کنم همین امشب😂4 2 آگاتاهد. 5 روز پیش واااای من نصفش رو تو گالریم نگه داشتم رندوم میزارم اینجا😂😂 وقتی میگم شاهکاره منظورم همینهه😭😭 1 azardokht 5 روز پیش با آثار ادبیات معاصر نمیتونم ارتباط بگیرم حالا ببینم چطور میشه @Hananeh. 1 آگاتاهد. 5 روز پیش بحث این مجموعه با کل عالم جداست @sunflowerr 1 پاسخ های بیشتر
آگاتاهد.