بریدهای از کتاب چگونه کتاب بخوانیم اثر چارلزلینکن ون دورن
1403/12/7
هنگام خریدن کتاب مثل لباس و لوازم منزل نسبت به آن حق تملک پیدا میکنید ولی در واقع خرید کتاب فقط مقدمه ای برای تملک آن است.تملک واقعی کتاب زمانی فراهم میشود که کتاب را بفهمید و این فهم در ساختن ذهن شما سهمی داشته باشد.بهترین راه برای اینکه شما نیز در کتاب اثر و سهمی داشته باشید- که این دو مطلب به یک نتیجه میرسد - این است که شما داخل کتاب یادداشت کنید. اولا این کار نه تنها شمارا بیدار بلکه هوشیار نگه میدارد.ثانیا اگر خواندن پویا باشد، اندیشیدن است و اندیشه بر آن است که خود را در نوشتار و گفتار آشکار کند. کسی که می گوید: (( میدانم چه فکر میکنم ولی نمیتوانم بیان کنم)) معمولا نمیداند چه فکر میکند. ثالثا یادداشت کردن نظریات خواننده بر روی کتاب باعث میشود که افکار نویسنده را به خاطر آورد.