بریده‌ای از کتاب داستان انقلاب در ایران و جهان اثر محمدرضا سرشار

بریدۀ کتاب

با این همه، نوشتن و انتشار نقد و تفسیرهای متعددِ مثبت تبلیغاتی و ترویجی دربارهٔ «قلعهٔ حیوانات»، ساخت پویانمایی از آن در سال ۱۹۵۴، ساخت فیلمی با استفاده از لب تکانی بر تصاویر فیلمبرداری شده از حیوانات واقعی در سال 1999،آغاز به ساخت پویانمایی سه بُعدی از آن در سال 2014، واجرای آن به صورت نمایش در تالار های تئاتر ملی لندن و چند تئاتر دیگر در سال های 1984 و 1985،یا اجرای نمایش عروسکی آن در سال 1398 در شبکهٔ تلویزیونی ضد انقلابی «من و تو»، و ترجمهٔ این کتاب به مهمترین زبان‌های زندهٔ دنیا، گوشه‌ای از تلاش‌های وسیع جهانِ سرمایه‌داری، در پشتیبانی همه جانبه از این اثرِ همسو با اهداف و مطامع ایدئولوژیک و اقتصادی خود است.در این میان، مترجمان، معرفان، مفسران، منتقدان و ناشران مخالف یا ترسان از انقلاب، در کشورهایی که در آنها انقلاب صورت گرفته است یا در معرض انقلاب‌اند نیز، نقشی پشتیبان، در ترویج این اثر داشته است.