بریده‌ای از کتاب از کتاب رهایی نداریم اثر ژان کلود کریر

بریدۀ کتاب

🔴 ژان کلود کریر: ما همین مشکل را در فرانسه باکرنی و مولیر داریم. قبلاً در این باره گفتگو کرده ایم. نویسنده آثار مولیر کیست؟ چه کسی غیر از مولیر؟ در دوران تحصیل، یکی از استادان مدت چهار ماه ما را با «مسئله هومر» مشغول کرد و سرانجام نتیجه گرفت که شعرهای هومر، احتمالاً سرودۀ هومر نبوده بلکه نوۀ او، که او هم هومر نام داشته، آنها را سروده است. اما از آن زمان، وضع تغییر کرده است چون امروز متخصصان در اینکه اودیسه و ایلیاد، بی هیچ تردیدی، به نویسنده واحدی تعلق ندارند، با یکدیگر هم عقیده‌اند. بنابراین، به نظر میرسد که از جستجو درباره نوه هومر، به طور قطع، دست کشیده اند.