بریده‌ای از کتاب آتش، بدون دود: هرگز آرام نخواهی گرفت هر سرانجام، سرآغازی ست (کتاب های ششم و هفتم) اثر نادر ابراهیمی

بریدۀ کتاب

مارال بجنگ! التماس میکنم بجنگ! جنگیدن علیه ستمکاران جهان، تنها حق معتبری است که برای انسان عصر ما باقی مانده است. زیستن در آزادی، حق انسان است؛ اما ستمکاران این حق را از انسان گرفته اند. زیستن به شادمانی، حق انسان است؛ اما این حق را نیز گرفته اند. زیستن در رفاه، حق انسان است؛ اما این حق را نیز گرفته اند. نفسی به آسودگی کشیدن، قدمی به آسودگی برداشتن، آوازی به آسودگی خواندن، قلب و روح را به آسودگی از حس امید به آینده پر کردن... جان پناهی خوب داشتن، جامه‌یی خوب، جرعه‌یی آب خنک، تکه نانی گرم، کتابی، سازی، سوزی و عشقی داشتن، همگی حق انسان است که این حق را ستمکاران گرفته ‌اند. و حال مارال نازنین من! جنگیدن علیه ستمکاران سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسان عصر ما باقی مانده است... پس بخاطر حفظ و حراست از تنها حقی که برای انسان مانده، مارال من بجنگ! التماس میکنم بجنگ!

❤️🇮🇷🤞🏻

✊🏼💌🚩