بریدۀ کتاب

paku

1403/5/26

آخرین وسوسه مسیح
بریدۀ کتاب

در الواح موسی آمده است که "مرتکب زنا نشوید"، اما من به شما می‌گویم که حتی اگر کسی نگاه شهوت آلود به زنی بیندازد، در قلب خویش مرتکب زنا گشته است‌. نگاه ناپاک، آدم را روانه جهنم می‌سازد. شریعت کهن شما را تعلیم می‌دهد که: "به پدر و مادر خویش احترام بگذارید"، اما من می‌گویم که قلب خویش را درون خانه پدر و مادر زندانی نسازید. بگذارید قلبتان پر بگیرد و وارد تمام خانه‌ها شود و تمام جهان را در آغوش بکشد. پدر ما خداست و زمین مادر ما. نیمه خاک نیمه آسمان هستیم. احترام به پدر و مادر یعنی احترام به آسمان و زمین.