بریدۀ کتاب
1403/5/26
بخش بزرگ و قابل توجهی از ((فرهنگ عامه)) و ((ادب عوام)) را، داستان ها و حکایات تشکیل می دهند. و این، نشان می دهد که زندگی انسان، هیچ گاه از ((داستان))، خالی نبوده است. اصلاً یکی از منابعِ مهمِ تحقیق در زندگی مردمِ عهد باستان و راه های پی بردن به نحوه ی زندگی و آداب و رسوم و عقاید و افکار مردم آن زمان(زمان قبل از پیدایش کتاب و تاریخ به شکل رسمی)، همین افسانه ها و قصه های عامیانه، و بخش مهمی از اطلاعاتی که از آن دوران ها به دست ما رسیده، از طریق همین، نقلِ سینه به سینه ی افسانه ها و قصص و حکایات است.