بریدهای از کتاب جاناتان مرغ دریایی اثر ریچارد باخ
1404/6/6
آیا تا به حال توانسته ای به این فکر کنی که قبل از آنکه بخواهی به این اندیشه دست یابی که جز خوردن و جنگیدن و به قدرت رسیدن هدف های والای دیگری هم وجود دارد چند دوره زندگی را باید پشت سر بگذاریم؟ هزاران بار... جاناتان...ده هزار بار! و تازه صدها بار دیگر تا یاد بگیری که ارزشی به نام کمال وجود دارد و صد بار دیگر تا بفهمی هدف اصلی رسیدن به کمال و به کار بردن آن است . اکنون نیز همین قانون ماست . ما جهان بعدی خودرا بر اساس آنچه در این جهان می آموزیم انتخاب میکنیم اگر در این جهان چیزی یاد نگیریم جهان بعدی ما هم مثل جهان فعلی پوچ و تهی میشود.همان سختی ها و مشکلاتی که باید برآنها چیره شد.