بریدۀ کتاب
1403/7/8
فرمانده جواب داد: اگر کتاب خونده بودی، با ترس آدم ها از دشمنشون آشنا میشدی.جنگ و عاشقی مثل هم می مونن.قانون ندارن. این پایبندی همیشگی ما به قوانین باعث میشه طرفمون هر اقدام خصمانه ای را در یک چهارچوبی انجام بده و در حین انجام دادنش احساس امنیت هم بکنه. این بده!
1403/7/8
برای اونای که تنها به جنگ اصالت میدن رسیدن به هدف وسیله رو توجیح می کنه ، این افرادی هم که شما گفتی انتخاب و منتخب بخشی بزرگی از مردم این کشورن که رای دادن و مورد تایید نظام حالا طبق گفته شما این سوال پیش میاد ایا اون مردم از ترس رای دادن و چرا نظام تایید شون کرده و در نتیجه باید دید دلیل این ترس چیه بحث آسیب شناسی هست نه اتهام زنی بلاخره هر نوع از درگیری درونی برنده اش مطمعنا اونی که از این وضعیت سود میبره که اینجا مطمعنا منفعت اسراییل در درگیری داخلیه
1403/7/8
مردم به راحتی می توانند اشتباه کنند، مردم به راحتی امثال بنی صدر را انتخاب می کنند، مردم به راحتی به جنگ امام معصوم می روند و او را از بین می برند، مردم اشتباه می کنند و در مورد این افرادی که اسم بردم به ویژه مردم اشتباه کردند، این ها در هشت سال به اندازه ده ها سال کشور را از لحاظ اقتصادی عقب انداختند، با امضای انواع معاهدههای مضر بین المللی همین جنابان بی کفایت، ما این همه داریم قطعی برق متحمل می شویم ( که باید بگم به احتمال زیاد سال آینده بدتر هم خواهد شد). اگر نمی دانید ربط معاهده بین المللی مثلاً پاریس به قطعی برق چیست، می توانید با مراجعه به سر کار خانم خائن خبیث ابتکار مطلع شوید.
1403/7/9
شما یکم احساسی برخورد میکنی ، سیاست پیچیده تر از این حرفهاست ،طبعا حکومت ایران یک برنامه بلند مدتی داری که سعی میکنه تا جای ممکن براساس اون پیش بره ،و در این راه واقعا دست اش بسته اس، من که خودم همیشه با تصمیمات حکومت زاویه دارم ، ولی واقعا بهش حق میدم که نخواد تو زمین بازی و به روشی که اسرائیل براش تعیین کرده مبارزه کنه ،بهترین جواب رو قالیباف داد،که خیلی نزدیک به رهبریه بخونید جالبه،البته بین حکومت و طرفدارانش دو زاویه دید متفاوت هست اونها مقاومت و محور مقاومت رو اساس کار میدونن درحالی که حکومت حفظ انقلاب براش اصله و تو این معادله ایران باید حفظ بشه به هر قیمتی برای همین محور مقاومت به وجوداومد وگرنه نبرد فلسطین که سالها قبل از انقلاب وجود داشته، باید مردمی که ۱۲۰ برابر شدن هزینه اقتصادی زندگی شون رو تحمل کردن حداقل این ارزش رو قائل باشی که از آینده نا امید و نامطمعن باشن که دست به انتخاب افرادی زدن که دیپلماسی رو راه حل نهایی میدونن تا جنگ با کشوری که نه هیچ خط قرمزی داره و نه هیچ چیزی که بشه باهاش کنترلش کرد و همیشه تا خرخره حمایت میشه از طرف غرب و اعراب @zoha.mokhtarzadeh
ضحی مختارزاده