بریده‌ای از کتاب زندگی خوب (پژوهش 84 ساله دانشگاه هاروارد درباره شادکامی چه می گوید) اثر رابرت والدینگر

زندگی خوب (پژوهش 84 ساله دانشگاه  هاروارد درباره شادکامی چه می گوید)
بریدۀ کتاب

از جهاتی حیرت‌انگیز است که در طول تاریخ افرادی که کوشیده‌اند زندگی انسان را درک کنند به نتایج بسیار مشابهی رسیده‌اند. اما باید هم این‌طور باشد. با آنکه فناوری‌ها و فرهنگ‌های ما مدام در حال تغییر است به خصوص امروزه که این تغییر سرعت بیشتری گرفته است ابعاد بنیادین تجربه انسان به قوت خود باقی است. وقتی ارسطو مفهوم ائودایمونیا را مطرح کرد بی‌گمان از مشاهدات خود از جهان بهره می‌گرفت اما احساسات خودش نیز ملاک بود همان احساساتی که ما هم امروز تجربه می‌کنیم.