بریدهای از کتاب ایده های بزرگ فلسفی: بازخوانی 131 اندیشه از 96 متفکر بزرگ جهان اثر جانی تامسون
1402/6/14
انسانها گونهای پرشور هستند و همهی این احساسات به طرف جهان بیرون هدایت میشوند. ما به اشیا یا افراد واکنش نشان میدهیم، بعد خشم، عشق، ترس، کنجکاوی و امثال آنها آفتابی میشوند. در واقع داشتن یک احساس به معنای نوعی «رفتار» است. هیجانهای ما از ما میخواهند و گاهی مجبورمان میکنند به شیوهی خاصی عمل کنیم. احساسات ما باید به گونهای تخلیه شوند یا مورد توجه قرار بگیرند. آنها به قول مونتنی نیاز دارند به «کسی یا چیزی که هدف خود قرار دهند و به جایی که در آن عمل کنند.»