بریدهای از کتاب خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم اثر فائضه حدادی
1402/9/1
بسم الله الرحمن الرحيم خدمت الهام عزیز سلام علیکم امیدوارم کاملاً خوب و موفق و شاد باشی از اینکه تو را نمیبینم باعث افسردگی است ولی شرایط ایجاب میکند به خاطر اهداف مورد نظرمان اینگونه دوریها را به خاطر رضایت خدای منان بپذیریم تو میبایستی فقط به خاطر او صبر کنی و من می بایستی تمام تلاشم را در پی رضای او و اهداف او صرف نمایم توضیح بیشتر از این را ضروری نمیبینم چون تو را فردی روشن و واقع بین میبینم و از اینکه تو همسر من هستی احساس غرور میکنم. (الحمدلله)