بریده‌ای از کتاب گفت وگو با کیشلوفسکی اثر رناتا برنارد

بریدۀ کتاب

[پس از این که کیشلوفسکی می‌گوید دیگر فیلم نخواهد ساخت] مصاحبه‌گر: آیا شما ثروتمند هستید؟ آیا به کار کردن نیازی ندارید؟ کیشلوفسکی: نه خیلی. ولی بسیاری از خواسته‌هایم تأمین شده‌اند. به اندازه کافی پول دارم که یک زندگی آرام را تجربه کنم. مصاحبه‌گر: با این حساب روزها را چطور خواهید گذراند؟ کیشلوفسکی: کتاب‌های زیادی وجود دارد که من نخوانده‌ام. علاوه بر این، کتاب‌های زیادی هم وجود دارد که هر کدام را چهار بار خوانده‌ام ولی نیاز دارم که آن‌ها را سه بار دیگر بخوانم. مصاحبه‌گر: دلمان برایتان تنگ خواهد شد. کیشلوفسکی: نگران نباشید کسی می‌آید و فوراً جای من را پر می‌کند.