بریدهای از کتاب چهار فانوس: روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج) اثر سعید تشکری
1403/10/16
- دوست دارم شاگرد امام [حسن عسکری] باشم تا هر روز او را ببینم. - تنها یار و اصحاب او بودن و شاگرد و مرید بودن کفایت نمیکند. قلبت را پاکیزه کن و آنگاه هرجا که هستی، یار حقیقیاش باش. - چگونه؟ - خود را زلال کن تا آتش عشق و ارادت به امام در قلبت روشن شود. طلحه و زبیر روزی از یاران نزدیک و محبّان پیامبر و علی بودند ولی روزی رسید که در مقابل امامشان ایستادند و عَلَمِ دشمنی و جنگ برداشتند. طوری زندگی کن که نامت برای همیشه از یاران حقیقی و راستین بماند، نه برای دو روز که به نرمهبادی راهت عوض شود.