بریده‌ای از کتاب داستان انقلاب در ایران و جهان اثر محمدرضا سرشار

بریدۀ کتاب

انقلاب اسلامی ایران، با همهٔ پیشرفت های قابل توجهش در بسیاری از رشته ها، در زمینهٔ رمان، هنوز به تولید آثاری که درخور این انقلاب بزرگ باشد و بتوان برای معرفیِ هنریِ انقلاب به ملل دیگر، آن را ترجمه کرد، موفق نشده است. این امر، سبب شده است که ابعاد و اهداف این انقلاب، آن گونه که لازم و ممکن است، به دیگر ملل جهان شناسانده نشود. در نتیجه، بسیاری از همدلی ها و همراهی ها که از این طریق می توانست متوجه کشور و نظام ما شود، و نیز تأثیرپذیری ها و الگوگیری های دیگر ملل تحت ستم از این انقلاب بزرگ، آن گونه که شایسته است، محقق نشود. این امر، دلایل مختلفی می تواند داشته باشد؛ که از آن جمله، دلایل ادبی(فنی و تکنیکی) است‌؛ که باید شناخته، و راه های رفع آن ها، به صورت علمی و مستند، ارائه شود.