بریده‌ای از کتاب قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی اثر یاسین حجازی

ن.ص🌱

ن.ص🌱

1403/12/27

بریدۀ کتاب

گفتم: «بار خدایا! شمار امت من در قیامت سوی من کن. خدای گفت: «چرا؟» و او خود بدانست. گفتم: «تا تشویر در من خورند، نه در تو که خداوندی» جواب آمد که یا محمد هر چند که تو رسول کریم و بر مؤمنان رئوف رحیمی،نه ارحم الراحمینی. گر گناهان امت را در قیامت ببینی، از ایشان تبرا کنی. آن به که بر گناه ایشان مطلع من باشم و بس، زیرا که رحمت من گناهان ایشان را تمام فرارسید و بس. و لیکن چون این حاجت خواستی، هم تو را از این مراد بی نصیب نکنم: تو رادر گناهان امت شفاعت دهم.شفاعت از تو رحمت از من! تا گناهان امت تو میان شفاعت تو و رحمت من آمرزیده گردد.