بریده‌ای از کتاب رهایی از زندان ذهن اثر کاترین سوتکر

سمیرا

1402/9/20

رهایی از زندان ذهن
بریدۀ کتاب

"افکار خودکار" افکاری هستند که هروقت دلشان بخواهد اتفاق می افتند. این افکار شرمساری، ترس و شکست را بیدار میکنند. مثال: من احمقم، زشتم، بازنده‌ام و... یک راه جالب برای کاستن تاثیر قدرت این افکار خودکار، تکرار آنهاست. با صدای بلند آنهارا تکرار کنید، به این عمل "تکرار تیچنر" میگویند، به این معنا که اگر در حدود پنجاه تا صدبار چیزی را تکرار کنیم، آن چیز تمام معنا و قدرتش را برای صدمه زدن به ما از دست میدهد. مهم نیست یک فکر چقدر در ابتدا با ابهت به نظر میرسد، اگر آنرا مدام تکرار کنید، احمقانه و مضحک به نظر خواهد رسید.