بریدهای از کتاب راه رشد؛ الگوی دینی تربیت کودک و نوجوان اثر محمدصادق حائری شیرازی
1404/4/6
آنچه تکفیری ها، داعش، طالبان و بوکوحرام، و در کشور ما گروه فرقان، مجاهدین خلق و منافقین را به وجود آورد، یک چیز بود: «برداشت های سطحی از قرآن و روایات». قرآن هم وقتی می خواهد بین حق و باطل فرق بگذارد، دقیقاً روی همین انگشت می گذارد. می گوید علامت باطل این است که «سطحی» است. علامت حق این است که «عمقی» است. حق را به «درخت» تشبیه می کند، که ریشه اش از اعماق زمین بیرون می آید. باطل را به «علف هرز» تشبیه می کند که با باران زمستان، تخم این گیاه سبز می شود، بهار به نهایت درجه اش می رسد، تابستان خشک می شود و با بادهای بعدی ریشه کن می شود.