بریدۀ کتاب
1403/4/28
4.3
آیا نتیجه ارزشش را داشت؟ آیا دستکشیدن از زندگی «عادی» ارزش بهای پرداختشده را داشت که مردم لای آشغالهایم را برای پیداکردن چیزی با ارزش خبری بگردند، با لنز تله عکسم را در بدترین یا بهترین وضعیتم یا هر چیزی بین این دو بگیرند؟ ... ... تازه چی به خدا میگفتم وقتی دعایی که کردم را یادم میانداخت همان دعایی که سه هفته قبل از انتخاب شدنم در «فرندز» زیرلب خوانده بودم. «خدایا می تونی هر کاری دوست داری باهام بکنی. فقط یه کاری کن مشهور شم.» او قرار بود پنجاه درصد خودش را انجام دهد... اما مسئله این بود که پنجاه درصد دیگر به این معنا بود که میتوانست هرکاری دلش میخواهد، با من بکند. کاملاً تحت سلطهی خدایی بودم که گاهی اوقات دلرحم بود و گاهی اوقات فکر میکرد هیچ اشکالی ندارد پسر خودش را ببرد بالای صلیب. صص ۱۰۷ و ۱۰۸
1403/4/29
این کتاب واقعا عجیبه، سرنوشت آدمی که تا لحظه آخر جنگید و عجیب تر اینکه هنوز هم امید داشت، واقعا متیو پری یه مبارز واقعی بود، روحش شاد.
1403/4/29
دیگه دیدن سریال هم غم انگیز میشه اینکه میدونیم توی هر فصل با چه مشکلاتی روبرو بوده و چقدر سعی کرده روی بازیش تاثیر نزاره @farhangha