بریدهای از کتاب قصه های من و بابام: بابای خوب من اثر اریش ازر محمد مهدی 5 روز پیش قصه های من و بابام: بابای خوب من جلد 1 اریش ازر 4.6 52 صفحۀ 95 552 7 42 (0/1000) نظرات محمد مهدی 5 روز پیش آخ که چه کوتاه و شیرین... 2 ریحانه سعیدی 5 روز پیش چقدر قشنگه...🥹1 1 محمد مهدی 4 روز پیش خیلی خوبه... 1 samin⋆ 5 روز پیش این دوتا کاراکتر قلب منن>>>1 1 محمد مهدی 4 روز پیش واقعاً عالی هست... خیلی ساده؛ اما دلنشین... 2 ملیکا 4 روز پیش بچگی عاشق این کتاب بودم:))1 1 محمد مهدی 3 روز پیش جا داره توی بزرگسالی هم به این عشق ادامه بدین :) 1
محمد مهدی