بریده‌ای از کتاب دالرگات ؛ فروشگاه بزرگ خواب و رویا اثر لی می یه

maneli

maneli

دیروز

بریدۀ کتاب

《خیلی ها بهش می گن"الهام"ولی به نظرم این کلمه زیادی گمراه‌کننده ست.آدما با شنیدن این کلمه فکر می کنن لابد ایده های درخشان از ناکجا پیداشون می شه، یعنی یهو یه جرقه می زنه و از خلأ یه ایدهٔ درخشان ظاهر می شه؛اما واقعیت اینه که ایده های درخشان توی مغز ما هستن.بعضی وقتا لازمه مدت زیادی باهاشون سروکله بزنیم.به نظرم عنصر تعیین کننده اصلی هم همینه.اینکه آیا به اندازهٔ کافی با ایدهٔ توی ذهنم ور رفته م یا نه.نکته همینه دوست من،تو تموم این مدت کلی با ایده ت سروکله زدی و باهاش ور رفتی.فقط کافی بود یه خواب راحت بکنی و بذاری ایده بیاد جلو و خودش رو بهت نشون بده.》 دالرگات