بریده‌ای از کتاب موسیو کمال اثر بهزاد دانشگر

بریدۀ کتاب

ازش پرسیدند: «زندگی طلبگی توی ایران برات سخت نیست؟» _ چرا سخته؛ ولی من که به زور نیومدم اینجا. کسی برای من نامه ننوشته بود که بیا اینجا همه چیز برات فراهمه. من خودم این مسیر رو دوست داشتم. خودم قبول کردم چون به این آیه باور دارم. "ان الذین آمنوا ربناالله ثم استقامو و لاخوف علیهم و لاهم یحزنون. " من هم تمام این سختی ها رو به جان می خرم به خاطر اینکه اسلام یه دین عالیه و می خوام ببینم اسلام چی گفته و این گفته های دینم رو تو زندگی عملی کنم. مگه کسی می تونه بگه چون که عمل به دین سخته، انجام نمی دم ، خب حالا اگه یاد گرفتن مطالب دین هم سخت باشه ،باید بپذیریم و تسلیم نشیم.