بریده‌ای از کتاب داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان اثر محمدعلی زمانیان

بریدۀ کتاب

فعالیـــت مؤسســـه صرفاً نازایی اســـت، بـــا اهدافی که بـــا اولویت های پژوهشـــی، خدماتی و آموزشـــی برای آن تعیین شـــده. توان تخصصی مؤسســـه، کلیۀ اقداماتی اســـت که امروز در کشـــور بـــرای نازایی، اعم از دارویـــی، آی یو آی2 و آی وی اف انجام می شـــود و ما امروز خوشـــحال هســـتیم که در چنین روزی و در سالگرد مؤسســـه، آقای دکتررضازاده اولیـــن انجمـــاد اســـپرم را هم بـــرای بیمـــاری که مبتـــلا به ســـرطان بود انجـــام داد. میـــزان موفقیـــت آی وی اف مابیـــن 61 تـــا 81درصـــد بـــود. توجـــه بـــه آمار شـــورای عالـــی پزشـــکی در ســـال96، اهمیت ایـــن آمار را نشـــان می دهد.