بریدۀ کتاب
1402/6/14
در طول این قرن، همهی انقلابها - و بزرگترین آنها، دو انقلاب کمونیستی چین و شوروی - در برابرِ غربِ سیاسیْ شکست خوردهاند و این امرْ غربیها و غربزدگان را به این توهم کشانده است که انقلابِ ایران نیز نخواهد توانست در برابر غرب تاب بیاورد. تبلیغاتِ فرهنگی و ژورنالیستیِ داخلی نیز کاملا همسو با تبلیغاتِ جهانی، از همین تصور دفاع میکنند، اگرچه شیوهی دفاع و مقابلهی آنها کمتر سیاسی و بیشتر فرهنگی است و همانطور که گفتم نه با نتایجِ سیاسیِ نظریهی ولایتْ که با همهی وجوه آن در حوزههای مختلفِ نظری و عملی در افتادهاند، دانسته یا ندانسته. یعنی همهی مخالفتها را نیز نباید آگاهانه و از سر غرض پنداشت.