بریدهای از کتاب سیری در سیره ائمه اطهار (ع) اثر مرتضی مطهری
1403/10/5
حالا حسینیه ارشاد گنهکار شده است که یک روزی راجع به فلسطینیها بحث کرده و گفته است مردم! به فلسطینیها کمک کنید. یک عده یهودی- که جاسوسهای اسرائیل در این مملکت فراوانند و بسیاری از مسلمانهای خودمان با کمال تأسف جاسوس آنها هستند- با حسینیه ارشاد کینه برداشتهاند و روزی نیست که علیه حسینیه ارشاد شایعه درست نکنند[1] من از شما هیچ چیزی نمیخواهم جز اینکه بگویم چشمتان را باز کنید، تحقیق کنید، بدانید عناصر یهود در این مملکت و در همه ممالک اسلامی فراوانند؛ دست اینها، جاسوسها و پول اینها مرتب دارد کار میکند.