یاس یاس دنبال کردن @yaus عضویتمرداد 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(12 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت10امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 12 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب یاس 1404/5/22 خردم کن طاهره مافی 3.7 6 صفحۀ 119 من تو را تا ابد در تکتک لحظات زندگیام به یاد دارم. 0 1 یاس 1404/5/22 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 208 صفحۀ 23 خداونـدِ خدا، پیش از آنکه انسان را بیافریند، عشق را آفرید؛ چراکه میدانست انسان، بدون عشق، دردِ روح را ادراک نخواهد کرد، و بدونِ دردِ روح، بخشی از خداوندِ خدا را در خویشتنِ خویش نخواهدداشت. 0 1 یاس 1404/5/22 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 208 صفحۀ 74 از شباهت، بیزارم عسل! شباهتِ میان این آواز و آن آواز، این کلام عاشقانه و آن کلام، این نگاه و آن نگاه، دیروز و امروز. از شباهت، به تکرار میرسیم؛ از تکرار، به عادت؛ از عادتْ به بیهودگی؛ از بیهودگی به خستگی و نفرت. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.