صدیقه بابایی تاریخ عضویت:اسفند 1403 صدیقه بابایی دنبال کردن @sedi80 13 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابدوست(32 کتاب)7امتیاز دنبال کردن0یادداشت11امتیاز0لیست گزارش کتابی سال 1403 کتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 32 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 76 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب صدیقه بابایی 1404/2/13 ملت عشق الیف شافاک 3.8 0 صفحۀ 68 فرقی نمیکند که هستیم و کجا زندگی میکنیم ؛ همه ما جایی در اعماقمان نوعی حس کمبود داریم . گویا چیزی گم کردهایم و دل مان میخواهد آن را باز به دست آوریم،، اما نکته اینجاست که نمیدانیم به دنبال چه هستیم آنها هم که میدانند چه کم دارند ، انگشت شمارند. 3 7 صدیقه بابایی 1404/2/12 شش ستون عزت نفس نانائیل براندن 0.0 صفحۀ 143 انضباط فردی یعنی توان ساماندهی رفتار خود به مرور زمان به نحوی که از عهده وظایف مشخصی برآید. انضباط فردی مستلزم این است که بتوان لذتهای آنی را برای رسیدن به هدفی بلند مدت به تعویق انداخت و نتایج آن را در آینده پیشبینی کرد. 0 4 صدیقه بابایی 1404/2/12 شش ستون عزت نفس نانائیل براندن 0.0 صفحۀ 145 گاهی یک فعالیت نه تنها ما را به نتیجه دلخواه نمیرساند؛ بلکه درگیر عواقبی ناخواسته میکند که پیشتر هرگز تصور نمیکردیم برای مثال داد و بیداد و غر زدن مداوم شاید ما را در کوتاه مدت به نتیجه دلخواه برساند اما در بلند مدت نتیجهای جز رنج و ناراحتی ندارد،یا یک شرکت شاید با فروش محصولی بنجل و تقلبی به سرعت به سود برسد اما کسب و کارش به یک سال نرسیده نابود میشود زیرا مشتری دیگر به او اعتماد نمیکند. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.