Зима Зима دنبال کردن @sebastianmikaels72 عضویتمرداد 1404 3 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت19امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها Зима 1404/5/16 شش کلاغ 1 لی باردوگو 4.6 6 از شدت خوب بودنش، در وصفش کلمه ای پیدا نمیتونم بکنم .! 0 0 Зима 1404/5/9 تعقیب جک قاتل جلد 1 کری منیسکلکو 4.0 14 آخر داستان قابل پیش بینی بود،اما روند داستان میشه گفت خسته کننده نبود و کشش داشت. من خوشم اومد:) 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.