@saraasadi55
عضویت

شهریور 1404

27 دنبال شده

3 دنبال کننده

پرسه در میان کتابها را دوست دارم.( فالو متقابل)

1404/6/23 - 01:19

رمان "هناسه" اثر راضیه بهرامی راد به یکی از بخش‌های کمتر گفته شده تاریخ ایران و عراق می‌پردازد و داستانی عمیق و انسانی را در دل خود جای داده است. این رمان به وقایع جنگ‌های داخلی عراق در دوران صدام حسین و تبعات آن بر زندگی مردم، به ویژه کردها، می‌پردازد.

داستان از دید مادر جوان خانواده به نام هناسه روایت می‌شود که زندگی‌اش تحت تأثیر جنگ و درگیری‌ها قرار می‌گیرد. این روایت شخصی و نزدیک به واقعیت، خواننده را با چالش‌ها و رنج‌های خانواده‌ای که مجبور به مهاجرت از حلبچه به ایران می‌شوند، آشنا می‌کند. نویسنده با نثر زیبا و تأثیرگذار خود، توانسته است عمق احساسات و تجربیات شخصیت‌ها را به خوبی به تصویر بکشد و فضای احساسی داستان را به خواننده منتقل کند.

"هناسه" نه تنها داستانی از مهاجرت و جنگ است، بلکه به بررسی هویت، خانواده و پیوندهای انسانی نیز می‌پردازد. اینگونه که پیداست هناسه‌  جلد اول از یک سه‌گانه است و دو جلد بعدی آن هنوز منتشر نشده است. به نظر توجه به جزئیات زندگی روزمره و چالش‌های عاطفی شخصیت‌ها و روشنگری تاریخی می‌تواند این رمان را به اثر ماندگاری تبدیل کند که مخاطبان را به تفکر درباره مسائل انسانی و اجتماعی وا دارد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.