Roghi Kh Roghi Kh دنبال کردن @roghi_340 عضویتاردیبهشت 1404 0 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(53 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت46امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 53 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها Roghi Kh 1404/2/21 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 13 -چرا اینقدر با من مهربون هستی؟ تو که اصلا من رو نمیشناسی +چون تنها چیزی که در نهایت در این دنیا باقی میمونه مهربانیه شارلوت. ما باید باهم مهربون باشیم وگرنه نمیتونیم خودمون رو تحمل کنیم.... 0 7 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Roghi Kh 1404/2/21 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 13 صفحۀ 177 فکر میکردم او آدم خوبی است و حالا به خودم یاداوری میکنم: آدم ها خوب نیستند. آدم ها خوب نیستند. تا الان دبگر باید این را فهمیده باشی. 0 4 Roghi Kh 1404/2/21 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 13 صفحۀ 210 -... من وقتی به اینجا اومدم انگار که از همه چیز خیلی خسته شده بودم. فقط میخواستم از نو شروع کنم. منظورم اینه که ما قبلا خیلی وقتمون رو هدر دادیم، متوجه هستی؟ همیشه اوضاعمون خراب بود. +میدونم. اگرچه بعضی وقت ها خوش میگذشت. لبخند میزنم. -آره، اما گاهی اوقات اگر میخوای در زندگی جلو بری باید بعضی چیزها رو رها کنی، متوجه میشی؟ ..... 0 2 Roghi Kh 1404/2/21 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 13 صفحۀ 208 یک سیب زمینی را فرو میدهم و نفس عمیقی میکشم: بهش میگن ASSI .خود آسیبی غیر خودکشی گرایانه. یعنی من به خودم آسیب میرسونم اما نمیخواهم بمیرم. 0 5 Roghi Kh 1404/2/21 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 13 صفحۀ 242 -... چارلی، رنگ ها به تنهابی هم میتونن داستانی در خودشون داشته باشن. فقط داستانشون کمی فرق داره. ..... 0 1 Roghi Kh 1404/2/21 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 13 صفحۀ 241 -چرا اینقدر با من مهربون هستی؟ تو که اصلا من رو نمیشناسی +چون تنها چیزی که در نهایت در این دنیا باقی میمونه مهربانیه شارلوت. ما باید باهم مهربون باشیم وگرنه نمیتونیم خودمون رو تحمل کنیم.... 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.