رها ن تاریخ عضویت:تیر 1402 رها ن دنبال کردن @raha528 1 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت14امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها رها ن 1402/4/16 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 194 وقتی این کتاب را میخواندم با خودم میگفتم مگر ممکن است چنین موجود آسمانی ای روی زمین زندگی کرده باشد هرچند کوتاه .... ابراهیم هادی با خصلتهای پهلوانی و خصوصیات اخلاقیِ فرازمینی شهید زنده ی تاریخ است..... 0 0 رها ن 1402/4/16 خانهی لهستانیها مرجان شیرمحمدی 3.7 62 سالها پیش خواندم و چیزی که از آن یادم است مادام و سرگذشت او و عشق اسطوره ای خاله ی راوی داستان که نامش در خاطرم نیست الان......و دختر همسایه و سرگذشت عجیبش 0 0 رها ن 1402/4/15 حکایت دولت و فرزانگی مارک فیشر 3.1 19 آموزنده با ترجمه روان 0 0 رها ن 1402/4/15 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 89 مش قاسم و سعید دو کاراکتر دوست داشتنی با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 7 رها ن 1402/4/15 سال بلوا عباس معروفی 4.1 138 بعد از سمفونی مردگان ،این کتاب را خواندم یک عاشقانه پر رمز و راز با قلم جادویی استاد عباس معروفی عزیز 0 6 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.