نگار حبیبی نگار حبیبی دنبال کردن @negarin.hb عضویتاردیبهشت 1403 8 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(15 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 15 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها نگار حبیبی 1403/3/16 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 484 در جای جای کتاب دنبال امید بودم و خوشحالم که آخرش تونستم روزنه ای ازش پیدا کنم. و مرگ اورهان، از شوره زار میترسید و در شوره زار غرق شد(گویی مردی خود را در آب حلق آویز کرده است.) به شدت تاثیر گذار بود. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نگار حبیبی 1403/2/24 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 209 صفحۀ 211 هیچ چیز همچون اراده به پرواز، پریدن را آسان نمیکند. 0 11 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.