Nazanin Nazanin دنبال کردن @nazanin_book عضویتمهر 1404 27 دنبال شده 13 دنبال کننده کتابدوست(45 کتاب)0امتیاز دنبال کردن دخترِ کتــٰابخـور📚:)! 1یادداشت11امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 45 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها Nazanin 3 روز پیش کتابخانه ی نیمه شب 4.0 79 از نظر من یک کتابی بود که به زندگی امیدوارت میکرد🫂... در مورد یک دختر به اسم نورا بود که میخاست خودکشی کنه ولی با یک کتابخانه روبرو میشه به اسم < کتابخانه نیمه شب > همه ی کتاب های اونجا زندگی هایی بود که میتونست داشته باشه📚.. نورا توی زندگیش خیلی حسرت داشت. اون خیلی زندگی هارو تجربه کرد ولی زندگی مناسبش رو پیدا نکرد و برگشت به زندگی اصلیش ولی خیلی متفاوت... خلاصه خیلی کتاب انگیزشی و زیبایی بود و باعث میشد به زندگی نگاه متفاوت داشته باشی🐤💛. پیشنهادش میکنم👍🏻🧸:)) 0 11 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Nazanin 3 روز پیش بهترین کتاب های خودشناسی و خودیاری🫂📚:)) 4 کتاب اگه انگیزه نداری و افکارت بهم ریخته است و چند تا کتاب میخای که پر از جمله های انگیزشی باشه اینا بهت پیشنهاد میشه💗!؛ 0 6 Nazanin 4 روز پیش بهترین کتاب های فانتزی🪧:)) 4 کتاب با خوندن کتـاب های فانتزی توی دنیای جذاب شون غرق شو📚! 0 5 بریدههای کتاب Nazanin 4 روز پیش پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 177 صفحۀ 12 پاندای بزرگ پرسید :<< کدومش مهم تره ، سفر یا مقصد؟>> اژدهای کوچک گفت :<< همسفر >> 0 14 Nazanin 4 روز پیش کتابخانه ی نیمه شب 4.0 79 صفحۀ 309 برای همه چیز بودن لازم نیست همه چیز را تجربه کنیم ، چون همین حالا هم بی پایان هستیم :))) 1 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.