Lena

دنیای خیال

602 عضو

هفت جاویدان: آتش تاریک

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

02:40 دقیقه بامداد.
کتاب اکنون به پایان رسید و ترسی وصف نشدنی مثل طناب‌دار دور من پیچیده. خواهش میکنم زود قضاوت نکنید...

کتاب ترسناک است؟ وحشتناک است!
کتابی که بند به بند،کلمه به کلمه بر عین واقعیت است. چرا که هزاران انسان مثل کالیبان در سرتاسر دنیا هستند و هزاران دختر را را زندانی میکنن.
میترسم.بیشتر از قبل. از آدمها.نه،از مرد ها.
نمیشود اسمشان را انسان گذاشت ولی حیوان هم برایشان صفت بالایی است.نمیدانم باید برای کالیبان چه صفتی را به کار برد.

من که انقدر یاوه گویی میکنم چرا نمره کامل ندادم؟
مطمئن نیستم که ضعف از من بود که نتوانستم با میراندا ارتباط بگیرم یا ضعف از نویسنده بود که نتوانست کارکتر مونث را قابل درک خلق کند. در هر صورت، میراندا هم به اندازه ای که کالیبان مریض بود، او هم مریض بود.
نمیشود از کسی دفاع کرد . نمیشود قضاوت کرد.

در بعضی از صفحه ها ، نتوانستم مقاومت کنم و  برای برخی دیالوگ ها لبخند زدم. میدانم احساسات کالیبان بر اساس ذهن و روح مریضش بود ولی باز هم زیبا بودن.

گمان میکنم حرفهایم تمام شده ، ولی ترسهایم همچنان هستند ...
          02:40 دقیقه بامداد.

کتاب ترسناک است؟ وحشتناک است!
میترسم.بیشتر از قبل. از آدمها.نه،از مرد ها.

من که انقدر یاوه گویی میکنم چرا نمره کامل ندادم؟
نمیشود از کسی دفاع کرد . نمیشود قضاوت کرد.

گمان میکنم حرفهایم تمام شده ، ولی ترسهایم همچنان هستند ...

• ارکستر سمفونی هماهنگ

• در قسمت آخر یاغی شن‌ها اعضای انقلاب باید گام آخر را برای آزادی خود انجام دهند ، اما آیا موفق میشوند یا همه آنها زنده  به آخر داستان می‌رسند؟

• مهمترین چیزی که در طی این سه گانه دیده می‌شد روند رو به رشد و پخته‌تر شدن قلم نویسنده کتاب بود که اگر این سه کتاب رو بدون اسم نویسنده منتشر کنیم تشخیص اینکه نویسنده جلد اول و سوم یکسان هستند بسیار دشوار است.

• در طول کتاب آخر شخصیت پردازی این مجموعه فانتزی به اوج خودش رسید و همچون مانند یک ارکستر سمفونی هماهنگ نواخته شد ، شخصیت‌ها و آرمان‌ها و استدلال‌های منطقی برای آرمان‌هایشان مجموعه‌ای از شخصیت‌ها را به وجود آورده بودند که دوست نداشتنشان کار بسیار سختی برای انجام بود.

• همانطور که می‌دونید کتاب در جهانی ترکیبی ، از فرهنگ عربی و غربی تشکیل شده اما با این وجود در کل کتاب اشاره‌ای به هیچ مذهب خاصی نشد و نه خبری بود از تبلیغی مذهبی خاص یا کوباندنش که یکی دیگر از نکته‌های مثبت این کتاب به حساب می آید.

• با وجود تمام نکات مثبت قسمت آخر این مجموعه ، نتونست از کلیشه پایانی داستان‌های فانتزی فرار کنه و مخاطب را با  یک پایان کلیشه‌ای و قابل حدس مواجه می‌کند.

•اما با تمام تفاسیر خوشحالم از خوندن این مجموعه و دنبال کردن جهان جادویی اش چون با وجود نقص‌هایش ساعت قشنگی را برام رقم زد.
          • ارکستر سمفونی هماهنگ