ستایش عربی ستایش عربی دنبال کردن @milli_fox عضویتتیر 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(53 کتاب)0امتیاز دنبال کردن کتاب راهِ فرار به زندگیِ دیگریست:)... 1یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 53 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها ستایش عربی 1404/4/31 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 148 کتاب خیلی خوب و غمگینی بود اما پایان خوبی نداشت یعنی در آخر نه سم معلوم شد کجا بود و چه اتفاقی براش افتاد و نه آینده جولی معلوم شد در کل خوب بود بهتر هم میشد اگر پایان خوبی برای در نظر میگرفتن:) 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب ستایش عربی 1404/4/31 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 505 صفحۀ 1 سخت ترین قضاوت، قضاوت خودمان است... 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.