راضیه جمشیدی راضیه جمشیدی دنبال کردن @mehan 1 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(65 کتاب)0امتیاز دنبال کردن jamshidirazieh_ 5یادداشت11امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 65 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها راضیه جمشیدی 1402/6/31 ما دروغگو بودیم ای لاکهارت 3.8 11 با خوندن این کتاب سوپرایز خواهید شد 0 3 راضیه جمشیدی 1402/6/31 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 130 خیلی علاقمند به خوندن این قبیل کتابها نیستم ولی این یکی واقعا داستان گیرا و جذابی داشت، نمیتونستم کتابو زمین بذارم 0 9 راضیه جمشیدی 1402/6/31 کافکا در کرانه هاروکی موراکامی 3.9 75 من سر و ته این کتاب رو نفهمیدم، اصلا متوجه منظور داستان و هدف نویسنده نشدم 0 1 راضیه جمشیدی 1402/6/31 کافه ای به نام چرا (مکانی برای یافتن چراهای زندگی) جان پی. استرلکی 3.6 6 کتاب کوتاه و جذابی که شما رو وادار میکنه به مسائل مهم و جذابی فکر کنید 0 1 راضیه جمشیدی 1402/6/31 کافه ی چرا جان پی. استرلکی 3.3 3 کتاب کوتاه و جذابی که شما رو وادار میکنه به مسائل مهم و جذابی فکر کنید 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.