محمد مشهدی

17 دنبال شده

16 دنبال کننده

نبری گمان که یعنی به خدا رسیده باشی
تو ز خود نرفته بیرون به کجا رسیده باشی

این دو و نیم ستاره‌ای که داده‌ام به خاطر این است که برای من کلاً این سبک از آثار کسل کننده است حتی فیلم‌هایی که مانند این کتاب بیشتر روی محاوره و گفتگوی بین افراد تمرکز دارد را نمی‌پسندم و برایم بسیار کسل کننده و طاقت فرسا است من این کتاب را از انتشارات آذرگون تهیه کرده ام  در میان کتاب‌های موجود در  بهخوان آن را پیدا نکرده‌ام کتابی که در دست دارم کلاً ۱۳۰ صفحه دارد و در انتهای هر فصل حدوداً یک صفحه نتیجه یا جمع‌بندی دارد که برای من آن صفحه‌ها از همه کتاب جذابیت بیشتری داشت در کل کتاب درباره یک خانم کره‌ای است که با مشکلاتی مانند چاقی و افسردگی و ... دست و پنجه نرم می‌کند و مکالمات میان خود و روانپزشک را یادداشت کرده است به نظر من این کتاب بیشتر به درد کسانی می‌خورد که هم درد خود نویسنده هستند یعنی دچار افسردگی هستند و باید از یک روانپزشک یا روانشناس کمک بگیرند ولی نمی‌دانند چگونه جلسات مشاوره را بگذرانند
امیدوارم که هیچ وقت حال بک سهی را درک نکنید و در شرایط آن نباشید کتاب طوری است که نمی‌توان گفت کتاب واقعا خوبی است و یا صلاً به درد نمی‌خورد در واقع مخاطب‌های خاص خود را دارد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.