معصومه مولایی

عضویت

شهریور 1403

56 دنبال شده

13 دنبال کننده

خیلی وقت بود که اینقدر هیجان زده و با ذوق کتاب نخونده بودم، وقتی کتاب رو برمی داشتم دیگه دوست نداشتم که زمینش بزارم  ،با ذوق و هیجان داستان رو دنبال میکردم،یه جاهایی از کتاب برام تلنگر بود،مثل اونجایی که از اسلام وراثتی صحبت کرده بود،مثل اونجایی که می‌دیدم‌ ،دختری که تازه مسلمون شده چندین بار قرآن رو با معنی و تفسیر خونده و من نوعی که ادعای مسلمون بودن  رو دارم،چند بار قرآن رو اینطوری خوندم؟!
 تصمیم گرفتم کتاب قرآن رو که تو خونه گذاشتیم گرد و غبار میگیره رو جدی تر بخونم و دستورات اسلام رو توی زندگی م پیاده کنم.
دین اسلام حقیقتا باعث افتخاره.من پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید نه با این نگاه که یک داستان و رمانه و.. با این نگاه این کتاب رو بخونید که قراره  خیلی براتون الهام‌ بخش و آموزنده باشه،کتابی بود که در عرض چند روز تمومش کردم (با اینکه بقیه کتابام شاید تا یک ماه یا بیشتر .. نمی‌تونستم تمومشون کنم) اما این کتاب رو با سرعت۲x و شور و شوق بیشتر خوندم، تا به خودم اومدم دیدم تموم شده.
 کتاب قرآن که بعد از گذشت اینهمه سال دچار کوچک ترین تغییر و انحرافی نشده و تماما از جانب خداست باید خیلی خیلی بیشتربهش توجه کنیم بخونیمش ،در آیاتش تأمل و تفکر کنیم و بهشون عمل کنیم
قبل از اینکه دیر بشـه
قبل از اینکه بمیریـم

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.