M M دنبال کردن @mahdiehz عضویتآذر 1403 5 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)57امتیاز دنبال کردن4یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها M 1403/9/18 من، پیش از تو جوجو مویز 3.7 120 یک رمان عاشقانه و در عین حال غم انگیز که با رمان های عاشقانه ای که قبلاً خونده بودم خیلی فرق داشت و آخر کتاب قابل تصور نبود اصلا و خیلی غم انگیز تموم شد 0 0 M 1403/9/18 دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 163 به کسانی که علاقه مند به فلسفه هستن خوندنش رو توصیه میکنم در عین داستان و جذابیتی که داره مسائل فلسفی رو بیان میکنه 0 0 M 1403/9/18 اتاق اما دانهو 3.8 38 رمانی از دید یک پسر بچه ۵ ساله دید متفاوت مادر و پسر نسبت به زندگی و اتاقی که در اون زندگی میکردن خیلی قشنگ بود اوایل کتاب خیلی جذاب تر بود نسبت به اخراش ولی از جمله کتاب هایی بود که دوست داشتم زودتر بخونم و برم جلوتر و ببینم چه اتفاقی قراره بیفته و به نظرم ارزش یکبار خوندن رو داره 0 0 M 1403/9/13 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 214 کتاب خیلی قشنگی هست رمان عاشقانه در مورد زندگی شهید از زبان همسرشون عشقی که خیلی ساده و قشنگ شروع شد .. کتابیه که هم میشه باهاش خندید هم گریه کرد و هم کلی درس گرفت ازش به نظرم ارزش یکبار خوندن رو داره 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.