luka luka دنبال کردن @lukaa 19 دنبال شده 16 دنبال کننده کتابدوست(17 کتاب)38امتیاز دنبال کردن 00:00 16یادداشت16امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 17 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها نمایش همه luka 1402/9/13 جودی دنیا را نجات می دهد جلد 3 مگان مک دونالد 4.3 6 دوسش داشتم.. 0 2 luka 1402/9/12 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 456 تا وسطاش خوندم و ولش کردم!! موضوش قشتگه ولی خوب نوشته نشده و بسیار کلیشه ای و تکراری نوشته شده.. انگار یه موضوع رو بارها بیان میکنه در قالب های مختلب البته شاید مشکل از نشریه که من خوندم ولی دیکل پیشنهاد نمیکنم.:) 0 2 luka 1402/9/12 گرگ بد گنده جلد 9 آرون بلیبی 4.8 2 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 2 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: بدتر از این نمی شه! جلد 10 آرون بلیبی 4.4 1 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 2 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: خفن ترین سابقه دار جلد 8 آرون بلیبی 4.5 2 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 2 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار : داینا-چی چی یا چی چی-سوروس؟ جلد 7 آرون بلیبی 4.2 3 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 2 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: مبارزه ی بیگانه و دار و دسته ی بدها جلد 6 آرون بلیبی 4.4 3 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 1 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: گاز و بوهای کهکشانی جلد 5 آرون بلیبی 4.1 3 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 1 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: ضد حمله ی توپ پشمالو جلد 3 آرون بلیبی 3.9 2 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 1 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: حمله ی گامبی ها جلد 4 آرون بلیبی 3.9 3 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 2 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: ماموریت تمام عیار جلد 2 آرون بلیبی 4.0 2 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 0 luka 1402/9/12 چهار سابقه دار: یورش به زندان شهر سگی جلد 1 آرون بلیبی 3.7 10 این مجموعه کتاب واقعا عالی و فان بود.. عکس ها بینظیر بودند و همینطور فونت و کیفیت چاپ و جنس کاغذ ها. بیشتر بدرد تینیجر ها میخوره.. بشدت پیشنهاد میکنم:)) 0 0 luka 1402/9/12 کتک خور سلطنتی سید فلایشمن 3.5 8 اولین کتابی بود که خوندم و این کتاب باعث شد که من به کتابخانی علاقه پیدا کنم:)) تصویر های معرکه ای داره و فونت بزرگ و زیبا.. 0 4 luka 1402/9/12 کتابخانه ارواح ریچارد دنی 3.7 62 خیلی قشنگ بود، با خوندن هر کلمش اون اتفاقو جلوی چشات تصور میکنی.. بشدت پیشنهاد میکنم که بخونیدش و از دستش ندید:)) 0 15 luka 1402/9/9 زندگی به صرف انبه محسن محمدبیگی 4.2 7 بدون شک میتونمبگمکه بهترین کتابیه که تاحالا خوندم.. من باهاش زندگی کردم:)) 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه luka 1402/9/12 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 450 صفحۀ 1 ایادرزندگیتانشکستخورید؟ لاقلمرگموفقیداشتهباشید. 0 8 luka 1402/9/12 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 258 صفحۀ 318 تو داری میمیری و ممکنه هیچ وقت نتونم بهاندازهٔ کافی بهت بگم که چقدر ازت ممنونم. برای همین، تا وقت داریم، میخوام تا جایی که میتونم، بهت بگم ممنونم، ممنونم، ممنونم و ممنونم.. 0 8 luka 1402/9/12 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 258 صفحۀ 318 بابا میگفت خداحافظی ممکنترین غیرممکن است. چون هیچ وقت دلت نمیخواهد به زبان بیاوریاش، اما احمقانه است که وقتی فرصتش را داری، از آن استفاده نکنی..:) 0 3 luka 1402/9/12 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 258 صفحۀ 318 همان جایی که زندگی میکرد مُرد، در تختخوابش. 0 1 luka 1402/9/12 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 258 صفحۀ 3 زندگی کردن نادرترین اتفاق جهان هستی است. بیشتر مردم فقط وجود دارند، همین. 0 34 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.