یاس یاس دنبال کردن @lilyan عضویتتیر 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(6 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 6 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها یاس 2 روز پیش یک روز مناسب برای شنای قورباغه رضا زنگی آبادی 3.0 1 خیلی وقت بود که همچین کتابی نخونده بودم،کتابی که هر صفحه اش بوی مرگ میده.مطمئنا این کتاب قراره حالتونو بد کنه و دید عجیبی نسبت به مسائل و روابط مختلف به شما بده. فقط اگه تحملشو دارید بخونیدش. 0 0 یاس 1404/5/4 در جستجوی آلاسکا جان گرین 3.8 54 احساس میکنم همه ما تو زندگیمون یه آلاسکا داریم همونی که وقتی کنارش هستیم حس اعتماد به نفس و زنده بودن داریم،اونی که باعث میشه بخواد کار های جالب انجام بدیم و یکنواخت نباشیم،اما گاهی اوقات آلاسکا ها یه کمی دور میشن از خودشون و ازما. 0 0 یاس 1404/4/14 دالرگات ؛ فروشگاه بزرگ خواب و رویا لی می یه 3.9 17 حس و حال خیلی قشنگی داشت. اگر زیاد رویا میبینید یا این موضوع به نظرتون جالبه پیشنهادش میکنم 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.