کیهان کیهان دنبال کردن @kiyhan 0 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(39 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 39 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها کیهان 1402/7/13 اسم تو ماکوتو شینکای 4.5 8 اگه حوصله خوندنشو ندارید انیمشو ببینید . من خودم انیمشو دیدم و چندسال بعد کتابشو خیلی اتفاقی توی کتاب فروشی دیدم . البته مانگاشم هست ولی خب انیمه چون رنگیه بیشتر پیشنهادش میکنم . 1 6 کیهان 1402/7/13 دری فانتاسماگوری ابی هنلن 4.2 15 کتاب خونیمو بااین کتاب شروع کردم . وقتی که کلاس دوم دبستان بودم ... پیشنهادمم به بچه های زیر ۱۰ یا ۹ ساله واسه خوندنش . 0 2 کیهان 1402/7/13 من جوکم: یک داستان نوجوانانه کریس گرابنستاین 3.8 10 حقیقتا من زیاد ازش خوشم نیومد وداستانش بنظرم چندان جالب نبودش ولی باز بستگی به سلیقه شماداره . با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 کیهان 1402/7/13 مرز صدف فقیهی 4.2 15 واقعا خیلی خوش حال شدم وقتی دیدم هنرمندای ماهم رفتن توی این کارا وواقعا هم گرافیک و داستان جذابی داشت امیدوارم جلدهای بعدی ( چپتر)روهم منتشر کنن 0 3 کیهان 1402/7/13 خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 40 واقعا داستان متفاوتی داشت وهرلحظه نفس گیرترمیشدش و هرجلد به بعد داستان جالب تر میشه . اگه دنبال یه اثر فانتزی و عاشقانه و ماجراجویی هستید پیشنهاد می کنم هر ۶ جلدشو بخونید . 0 6 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب کیهان 1402/7/13 آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز 3.9 33 صفحۀ 410 حالادیگر مه از بین رفته بود امادرپرتونورآرام بخش ماه دیدم که دیگر سایه های مان ازهم جدانیست . 1 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.