kimia kimia دنبال کردن @kim_wik2332 5 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(16 کتاب)59امتیاز دنبال کردن1یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 16 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها kimia 1403/5/15 روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.5 37 خوب کتاب جالبی بود و به من کمک کرد برای ارتباط بهتر با کتاب ها ولی پنجاه درصد علاقه ام به این کتاب بخاطر این بود که کادو گرفته بودمش ولی در اصل اگر تازه شروع کردین و اگر به دنبال ادبیات سنگینی مثل داستایوفسکی نمیگردین کتاب قشنگیه 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب kimia 1403/6/4 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 448 صفحۀ 85 +نگاهش کن به ادمی که روبه روتونه نگاه کنید ازش خجالت نکشین...تو اگر تو خیابون ببینی اونو میکشی؟اخه مگه چیکار کرده که باید منفور باشه گناهش چیه؟ چرا دوسش نداشته باشن؟ اگه اول خودت با ادم توی اینه اشتی کنی بقیه ادم ها هم باهاش اشتی می کنن 0 0 kimia 1403/5/28 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 448 صفحۀ 9 مرلین:مامان اجازه میدی وقتی بزرگ شدم برم دیسکو و با مردا برقصم؟ خانوم تواج:معلومه که نه به حرف های داداش کوچولوت گوش نکن اون همیشه مزخرف میگه خودت همیشه میگی یه دختر چاق و گنده ای واقعا فکر میکنی مردا حاظرن با یکی مثل تو برقصن؟بیخیال بگیر بخواب و سعی کن کابوس ببینی اینجوری معقول تره 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.