حمیدرضا خاکساری حمیدرضا خاکساری دنبال کردن @hamidreza.khaksari.n عضویتخرداد 1404 14 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن چی بگم؟ 1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها حمیدرضا خاکساری دیروز هیچکاک در قاب بهرام بیضایی 4.5 2 درخشان. نبوغِ بیضایی در فهم و فهماندنِ دقایق هیچکاک بارها دهانم رو باز کرد، ذهنم رو بمبگذاری کرد و از جا بلندم کردم. همینطور حافظهش من رو از جوونیم ناامید کرد 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب حمیدرضا خاکساری 3 روز پیش جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 160 صفحۀ 48 جاناتان، لحظهای به بهشت نزدیک میشوی که به کمال سرعت نزدیک شده باشی[...] پسرم، کمال سرعت یعنی اینکه 'آنجا' باشی 0 27 حمیدرضا خاکساری 6 روز پیش نحو جدید: دستور کاربردی زبان عربی شوقی ضیف 0.0 صفحۀ 46 به ویژه اینکه اکنون در میان جوانان ملاحظه میشود که کلامشان نامفهوم است و بعضی از حروف را حذف میکنند. گویی که عوامل فرسایش همانند عوامل فرسایش در علم جغرافیا برکلمات تاثیر میگذارد [...] بسیار در شگفت میآییم هنگامی که جوانی با ما سخن میگوید، اصلا نمیفهمیم که چه میگوید زیرا تند حرف میزند و حروف در کلماتش از مواضع درست حلق و زبان و کنارههای دهان و کام و دو لب خارج نمیشود 🤣 0 0 حمیدرضا خاکساری 6 روز پیش ملکوت بهرام صادقی 3.7 64 صفحۀ 38 مثل همان روزی شده بودم که دوازده سال داشتم و با خانوادهام به باغ رفته بودیم، آنروز که در ایوان باغ نشستیم و من باگلهای سرخ باغچهی جلو ایوان بازی میکردم؛ [...] ناگهان مادرم از قفا صدایم زد و در همین وقت بود که غنچهای در انگشتانم له شد، دستم از تیغ خار آتش گرفت و من فریاد زدم: «میسوزد!» و برای اولین بار، اولین بار بود که خودم را در کشاکش کابوسی عجیب احساس کردم: همه چیز زرد شد و پردهای نگاهم را کدر کرد و مثل اینکه کمی از زمین بلند شدم، سرم گیج رفت و گرمای کشندهای در سراسر بدنم لول خورد؛[...] من به صدای مادرم برگشتم و خودم را در دامانش انداختم و او خون دستم را با دستمالی پاک کرد. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.