موفنری موفنری دنبال کردن @ferirezi 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(45 کتاب)19امتیاز دنبال کردن5یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 45 کتاب در حال خواندن 10 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها موفنری 1403/11/2 کشتن یک پادشاهی الکساندر کریستو 4.2 12 عجببب کتاب خوبییی بود اولین تجربه من از دریا..:) یه تجربه شیرین و پر از هیجان، پر از ماجراجویی های دلچسب خیلی لذت بخش بود و عمیقا دوستش داشتم اصلا نمیتونستم راحت زمین بزارمش هربار یه اتفاق تازه، یه داستان و افسانه ی جالب منو میکشوند سمت کتاب تا بیشتر ادامه بدمش^^ 0 1 موفنری 1403/10/28 پایان دروغ ها (جایی برای پنهان شدن نیست) اندرو برت 4.0 2 چند خط اخر کتاب و متوجه نشدم چی شد یکی میشه توضیح بده؟ 0 1 موفنری 1403/10/28 خواهرخوانده جينيفر دانلي 4.3 25 عجببب کتاب خوبی بود با اینکه یه ذره طولانی بود ولی خیلی حرف برای گفتن داشت. خیلی خوشم اومد خیلی دوستش داشتم پابهپای شخصیت اصلی داستان حرص خوردم.. حسادت کردم.. متنفر شدم.. ناامید شدم.. عصبانی شدم و.. خندیدم:) برای منی که عاشق کارتون و داستان سیندرلا بودم یه تناقضی ایجاد شد؛ حس کردم از سیندرلا بدم میاد بس که همه چی تموم و بهترین بود. ولی بعد.. نشون دادن که اونم یه ادم عادیه، با یه سری احساسات عادی؛ مثل حسادت. همونطوری که ایزابل یه جاهایی افسار زندگیش و دست خشم حسادتش داد، از الا هم این اشتباه سر زد. خلاصه که همه ی شخصیت ها توی جای درست خودشون بودن و اشتباهات خودشون داشتن. اون قسمت آخرین دیدار ایزابل و شانس هم خیلی خاص بود برام اصلا کل سنگینی کتاب و شست و برد:) 0 2 موفنری 1403/10/28 شورشی جلد 2 ورونیکا راث 4.4 2 عالیییی بودددد خیلی مهیج تر از جلد قبلی تو این جلد خیلی عمیق تر به احساسات و روابط کاراکترا پرداخته بود ـ رنگ و بوی واقعیت بیشتر بود ـ ـ صحنه های احساسی پر رنگ و لعاب تر بود ـ ـ و هیجانشم خیلی خیلی بیشتر بود ـ ـ **ولی از وقتی از پایان جلد سوم باخبر شدم دست و دلم نمیره بخونمش:( با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 موفنری 1403/10/28 سنت شکن ورونیکا راث 3.9 12 عجب داستانیی!!! عجب سوژه ایی!!! عالییی بود سوژه ی داستان خیلی خارق العاده وجالب بود. توصیفاتی که از فضا و مکان ها شده بود هم خیلی کامل بود. لحظه به لحظه ی صحنه ها و فضاها مثل یه فیلم از جلوی چشمم رد میشدن. عمیقا همه ی احساسات آدم و درگیر خودش میکرد؛ حس فداکاری، ترس، وحشت، عذاب وجدان، غم، دلتنگی و.. عشق و دوستی. بیصبرانه منتظرم برم جلد های دیگش روهم شروع کنم بخونم... 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز پایان چالش : 7 روز دیگر % 30 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب موفنری 1403/11/2 کشتن یک پادشاهی الکساندر کریستو 4.2 12 صفحۀ 258 0 1 موفنری 1403/10/30 شورشی جلد 2 ورونیکا راث 4.4 2 صفحۀ 306 مردم در دو صورت برات کاری میکنند: اول وقتیه که در قبالش ازت چیزی میخوان و دوم زمانیه که بهت احساس دین میکنند.» میگویم: «فقط این نیست. گاهی هم به این خاطره که دوستت دارند. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.