معرفی کتاب پایان دروغ ها (جایی برای پنهان شدن نیست) اثر اندرو برت مترجم فرانک سالاری کتابعمومیداستانانگلیس پایان دروغ ها (جایی برای پنهان شدن نیست) اندرو برت و 2 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 ناشر البرز شابک 9786009876044 تعداد صفحات 246 تاریخ انتشار 1398/3/12 توضیحات کتاب پایان دروغ ها (جایی برای پنهان شدن نیست)، نویسنده اندرو برت. لیستهای مرتبط به پایان دروغ ها (جایی برای پنهان شدن نیست) عرفان شیاسی 1403/3/9 جنایی معمایی پارت ۲ 💥💀 10 کتاب دوستان لیست جنایی معمایی اول استقبال زیادی شد و وظیفه خودم دیدم لیست جدید و قوی تری برای طرفداران این ژانر دوست داشتنی ارائه بکنم....نظراتتونو باهام در میون بزارید صفحه من رو دنبال کنید 💜 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین عرفان شیاسی 1403/9/5 پایان دروغ ها تجربه جالبی بود ولی خیلی طول کشید تمومش کنم... شروع کتاب بسیار کنجکاو کننده بود و ترقیب به ادامش میشید حتما. ولی وسط های کتاب خیلی کشش نداشت و صرفا داشت اتفاقتی رو بیان میکرد که داستان پیش بره ولی هیجان شروعش رو نداشت. ولی پایانش واقعا قوی و غیر منتظره بود. هر حدسی زدم غلط از آب در اومد. واقعا پایان خوبی داشت و پر بود از پلات توییست. این کتاب رو به کرم کتابای جنایی باز پیشنهاد میکنم. چالش مفرح و زیبایی خواهد بود. 0 3 موفنری 1403/10/28 کتاب خوبی بود ولی یه کوچولو یه جاهاییش مسخره و آبکی نوشته شده بود (قسمتِ اکشنش خیلی بی در و پیکر و مسخره بود بنظرم). معمای کتاب هم یکم کلیشه ای بود، از همون اولش یه چیزایی و میشد حدس زد و راجب پایانش.. راسیتش من اون دو سه خط آخر و متوجه نشدم چیشد! یکی میشه توضیح بده؟ 0 12