محسن مختاریان محسن مختاریان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها پروبیوتیک ها در سلامت روان جلد 2 درک لارکین 0.0 0 تاثیر پروبیوتیک ها بر سلامت روان درک لارکین 0.0 0 فناوری خشک کردن مواد غذایی و فرآورده های کشاورزی: محاسبات مهندسی، مدلسازی و آزمون های کنترل کیفی حمید توکلی پور 0.0 0 مجموعه آثار شرکت ژرفاپژوهان علوم نو 0.0 0 مقدمه ای بر فراورش میوه ها و سبزی ها محسن مختاریان 0.0 0 مبانی فرآیند آبگیری اسمزی موادغذایی و محصولات کشاورزی (اصول، مدل سازی، تجهیزات و کاربردها) محسن مختاریان 0.0 0 فناوری فرآوری زعفران فاطمه کوشکی 0.0 0 مواد غذایی عملگرای تقویت کننده سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کووید - 19 (قابل کاربرد برای همه پاندمی های ویروسی و باکتریایی) آپوربا گیری 0.0 0 پروبیوتیک ها در سلامت روان جلد 1 درک لارکین 0.0 0 انطباق فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) برای عملیات فرآوری مواد غذایی تاتیاناان. کوچما 0.0 0 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی حمید توکلی پور 0.0 0 نگهداری و گسترش ماندگاری (کاربردهای نور UV برای مواد غذایی مایع) تاتیاناان. کوچما 0.0 0
محسن مختاریان محسن مختاریان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها پروبیوتیک ها در سلامت روان جلد 2 درک لارکین 0.0 0 تاثیر پروبیوتیک ها بر سلامت روان درک لارکین 0.0 0 فناوری خشک کردن مواد غذایی و فرآورده های کشاورزی: محاسبات مهندسی، مدلسازی و آزمون های کنترل کیفی حمید توکلی پور 0.0 0 مجموعه آثار شرکت ژرفاپژوهان علوم نو 0.0 0 مقدمه ای بر فراورش میوه ها و سبزی ها محسن مختاریان 0.0 0 مبانی فرآیند آبگیری اسمزی موادغذایی و محصولات کشاورزی (اصول، مدل سازی، تجهیزات و کاربردها) محسن مختاریان 0.0 0 فناوری فرآوری زعفران فاطمه کوشکی 0.0 0 مواد غذایی عملگرای تقویت کننده سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کووید - 19 (قابل کاربرد برای همه پاندمی های ویروسی و باکتریایی) آپوربا گیری 0.0 0 پروبیوتیک ها در سلامت روان جلد 1 درک لارکین 0.0 0 انطباق فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP) برای عملیات فرآوری مواد غذایی تاتیاناان. کوچما 0.0 0 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی حمید توکلی پور 0.0 0 نگهداری و گسترش ماندگاری (کاربردهای نور UV برای مواد غذایی مایع) تاتیاناان. کوچما 0.0 0
فناوری خشک کردن مواد غذایی و فرآورده های کشاورزی: محاسبات مهندسی، مدلسازی و آزمون های کنترل کیفی حمید توکلی پور 0.0 0
مبانی فرآیند آبگیری اسمزی موادغذایی و محصولات کشاورزی (اصول، مدل سازی، تجهیزات و کاربردها) محسن مختاریان 0.0 0
مواد غذایی عملگرای تقویت کننده سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کووید - 19 (قابل کاربرد برای همه پاندمی های ویروسی و باکتریایی) آپوربا گیری 0.0 0