محمود جعفری محمود جعفری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها ایرانیان در بابل هخامنشی محمد داندامایف 4.0 0 دانشنامه تهران بزرگ: شمیرانات (1) جلد 1 5.0 1 تاریخ ایران باستان: از ورود آریاییها به ایران تا پایان هخامنشیان جلد 2 شیرین(اسلامی ندوشن) بیانی 4.0 0 دانشنامه خلیج فارس (س - ی) جلد 2 سیدوحید ظهوری حسینی 0.0 2 سروادها (سروده های دهه هفتاد) محمود جعفری 0.0 0 تاریخ ادبیات فارسی: ادبیات ایران پیش از اسلام (پیوست 1) جلد 17 گروهی از ایرانشناسان 0.0 0 درسنامه اوستا هانس رایشلت 0.0 0 راهنمای کتیبه های فارسی میانه (پهلوی ساسانی) محمود جعفری 0.0 0 نگامه (راز ساز 1) (همگام با دستور سنتور) محمود جعفری 0.0 0 Persian roses (selected texts of literature) محمود جعفری 0.0 0 کتاب الملخص فی اللغه مع الوفاء بترجمه ما فی القرآن حمدبن حسین بادی 0.0 0 مجموعه مقالات دومین همایش بین المللی زبان ها و گویش های ایرانی (گذشته و حال) 0.0 0