محمود تلخابی محمود تلخابی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها طراحی آموزشی: رویکرد شناختی به آموزش تلفیقی محمود تلخابی 3.5 0 مبانی آموزش و پرورش شناختی محمود تلخابی 0.0 0 شناخت و تربیت (مبانی شناختی تربیت) محمود تلخابی 0.0 0 پروژه های یادگیری: کتاب کار دانش آموز (دوره دوم دبستان) عرفانه قاسمپور 0.0 0 سفرهای ذهن بهاره قمصری 0.0 0 ذهن، یادگیری و آموزش (کاربرد اصول علم ذهن، مغز و تربیت) تریسی توکوهاما-اسپینوسا 0.0 0 مغز تربیت یافته (مباحث اساسی مطالعات عصبی - تربیتی) پیر جی لنا 0.0 0 مبانی روان شناختی آموزش برای همه دیوید وایت برد 0.0 0 پروژه های یادگیری: فعالیت های بین رشته ای زیست محیطی (انرژی پاک) عرفان قاسمپور 0.0 0 روانشناسی یاددهی و یادگیری: سازمان دهی محیط یادگیری دیوید وایتبرد 0.0 0 بهسازی کلاس درس (کاربرد اصول علم ذهن، مغز و تربیت) تریسی توکوهاما-اسپینوسا 0.0 0 ما خوب فکر می کنیم بهناز حجاری زاده 0.0 0